Părinții șoferului drogat de la 2 Mai scapă basma curată

Miruna Pascu, mama șoferului drogat, va fi sub control judiciar 60 de zile, iar tatăl, Claudiu Pascu, scapă de controlul judiciar.

Tribunalul Bucureşti a hotărât să înlocuiască măsura arestului la domiciliu în cazul Mirunei Pascu cu cea a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

De asemenea, magistraţii au hotărât să ridice controlul judiciar pentru Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

“Dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpata Pascu Miruna, cu măsura preventivă a controlului judiciar şi revocarea măsurii controlului judiciar, dispusă faţă de inculpatul Pascu Mihail Claudiu, nu sunt executorii la acest moment. Executorii la momentul rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în minuta instanţei, potrivit News.ro.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Miruna Pascu este acuzată de influenţarea declaraţiilor şi ameninţare, iar Mihail Claudiu Pascu pentru că a deţinut fără drept un număr de 73 cartuşe de vânătoare, muniţie letală.

Vlad Pascu este acuzat că, aflat sub influenţa drogurilor, a provocat un accident rutier, în 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole