Paris Hilton a devenit mamă! Copilul ei a fost născut de o mamă surogat

La 41 de ani, Paris Hilton a devenit mamă, visul ei de mai mulți ani. Însă copilul nu a fost adus pe lume de ea, ci a fost născut de o mamă surogat. Paris Hilton își dorea de foarte mult timp să aibă un copil și a urmat proceduri de fertilizare in vitro, dar fără succes.

Paris Hilton i-a luat prin surprindere pe fani când a făcut publică vestea naşterii bebeluşului ei, la o lună după ce a dezvăluit că ea şi soţul ei, antreprenorul Carter Reum, au parcurs, în perioada pandemiei, procedurile unei fertilizări in vitro.

Potrivit lui Paris Hilton, pandemia a fost „momentul potrivit”, deoarece lumea era „în impas” la începutul crizei COVID-19. Dar nu a reușit să rămână însărcinată și a apelat la o mamă surogat.

Într-o declaraţie publicată de revista People, Paris Hilton a mărturisit că cei dragi sunt „copleşiţi de dragostea pe care o au pentru băieţel”.

„A fost mereu visul meu să devin mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit. Suntem extaziați să ne formăm o familie împreună, iar inimile noastre explodează de atâta iubire pentru fiul nostru”, a mai spus Paris Hilton după ce a devenit mamă.

De asemenea, Paris şi-a exprimat iubirea pentru bebeluşul ei printr-o fotografie pe care a încărcat-o pe reţelele sociale, alături de care a scris: „Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti iubit”.

Soțul ei, Reum, mai are o fiică de 10 ani cu vedeta TV Laura Bellizzi.

Paris Hilton și Carter Reum s-au căsătorit în 2021

Paris Hilton și Carter Reum formează un cuplu din anul 2019, iar vedeta îi face des declarații de dragoste partenerului să de viață. „În sfârșit mi-am găsit jumătatea. Este cel cu care aș vrea să-mi petrec tot restul vieții și să întemeiez o familie”, spunea ea la vremea respectivă.

Blondina a fost cerută în căsătorie în luna februarie 2021. Carter Reum i-a oferit lui Paris Hilton cu un inel cu 16 diamante.

Nunta a avut loc pe 11 noiembrie 2021, iar petrecerea a durat trei zile și trei nopți, la moșia bunicului ei, în Bel-Air. La nuntă au participat familiile celor doi și câțiva prieteni apropiați, potrivit pagesix.com.

foto: Facebook Paris HIlton

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...