Paris Hilton vine la Craiova!

Faimoasa Paris Hilton – moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, vine la Craiova, la Festivalul IntenCity, la seara DJ-ilor.

Vedeta internațională s-a apucat de curând de muzică şi e invitată să mixeze alături de nume deja consacrate precum Afrojack, DJ Snake, Mahmut Orhan sau Paul Van Dyk.

Hilton a dezvăluit în timpul unui episod din podcastul „This is Paris” intitulat „This is… We Went to a Wedding Last Night” că a refuzat să pună muzică la un eveniment organizat de președintele SUA, Joe Biden, pentru că a preferat să meargă la nunta lui Britney Spears.

„De fapt, am fost rugată să fiu DJ pentru președinte și pentru toți ceilalți președinți din întreaga lume la cină”.

Cine mai vine

Hilton se referă la dineul președintelui Joe Biden, care i-a întâmpinat pe liderii mondiali în cadrul celui de-al nouălea Summit al SUA și care a avut loc în aceeași seară cu nunta lui Spears, potrivit mai multor surse.

Craiova găzduiește în perioada 26-28 august Festivalul IntenCity., aflat la prima ediție. Evenimentul aduce la Craiova pe lângă cei mai importanți DJ, nume de succes din muzica latino, precum Luis Fonsi, Natti Natasha, Jason Derulo, dar și formații sau artiști care au făcut istorie, precum Boney M, Modern Talking, Sandra, Mr President, Ricchi e Poveri, No Mercy sau la Bouche.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...