Partidul Comunist Chinez şi-a sărbătorit centenarul! (VIDEO)

Preşedintele chinez Xi Jinping a prezidat luni pe stadionul naţional din Beijing, supranumit Cuib de pasăre, un spectacol grandios în cinstea centenarului Partidului Comunist Chinez, eveniment care a pus accentul pe redresarea Chinei după criza provocată de pandemia de COVID-19.

Acest eveniment, care a avut loc în condiţii stricte de securitate şi nu a fost transmis în direct pe posturile de televiziune, a fost organizat în ajunul primului centenar al Partidului Comunist Chinez. Sub impresionante focuri de artificii, mii de dansatori au urcat pe scenă pentru a sărbători centenarul Partidul Comunist Chinez. Coregrafia, atent studiată în cel mai mic detaliu, a redat momente semnificative din istorie.

Scene care au prezentat lupta Chinei cu pandemia.

Pe lângă gloria partidului, în spectacolul grandios au fost incluse şi unele scene care au prezentat lupta Chinei cu pandemia. Astfel, interpreţii au purtat echipament de protecţie, în timp ce soldaţii purtau măşti.

Preşedintele chinez Xi Jinping a cerut Partidului Comunist, aflat la conducere, să rămână fidel misiunii sale istorice, în cadrul unei ceremonii de sărbătorire a centenarului acestuia. După ce a oferit medalii membrilor de excepţie, preşedintele a afirmat că Partidul Comunist a scris un capitol splendid în istoria naţiunii chineze, oferind independenţă naţională şi prosperitate, potrivit BBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...