Patriarhul Daniel intervine în polemica dintre ÎPS Teodosie și purtătorul de cuvânt al Patriarhiei

Patriarhul Daniel i-a transmis ÎPS Teodosie să înceteze polemica cu purtătorul de cuvânt al Patriarhiei ”deoarece produce tulburare în Biserică”.

Într-o scrisoare, Patriarhul Daniel îi cere  Înaltpreasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, să oprească polemica la adresa purtătorului de cuvânt al Patriahiei, Vasile Bănescu.

Patriarhul Daniel subliniază că aceste tensiuni publice generează ”tulburare în Biserică”  și îi transmite că ”problema distincției dintre poziția oficială a Bisericii și opiniile indidivuale ale ierarhilor, clericilor și mirenilor va fi discutată la următoarea ședință a Sfântului Sinod”.

Polemica dintre cei doi a fost declanșată de pozițiile diferite referitoare la sărbătorirea Paștelui la aceeași data de credincioșii catolici și ortodocși.

Potrivit unor surse, viitorul Sinod al BOR ar urma să se întrunească în luna iunie.

1 COMENTARIU

  1. Rușine purtătorului de cuvânt al Patriarhiei cât și faptul că-i și ascunde viața personală. Cine îi este sotie ? Constanta dorește a o cunoaște pe aceasta Dna atee ce strica ale altora căsnicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...