Patru pacienți operați de același medic din Craiova au murit

Un medic din Craiova este acuzat că ar fi omorât patru pacienți pe care îi operaseră. Victimele acestuia aveau vârste cuprinse între 64 și 77 de ani. Medicul a fost reținut de polițiștii din Dolj.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea a patru infracțiuni de ucidere din culpă în formă continuă.

”În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unităţi medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenţii chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbaţi de 76 şi 77 de ani, din Craiova şi Pleniţa, respectiv două femei, de 64 şi 66 de ani, ambele din Târgu Jiu”, se arată în comunicat.

Este vorba, mai exact, de medicul Demetrian Alin-Dragoș, în vârstă de 46 de ani, conferențiar universitar dr. în cadrul Universității de Medicina si Farmacie Craiova. Acesta este medic primar chirurgie toracica în cadrul secției de profil a Spitalului Clinic Județean de Urgenta Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...