Paul Stănescu: Să ne bucurăm în liniște de Sărbătoarea Crăciunului

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a transmis un mesaj tuturor românilor cu ocazia zilei de Ajun și a Nașterii Domnului.

În această perioadă, când împreună sărbătorim Nașterea Domnului, familia, tradițiile și Biserica sunt mai aproape ca oricând de sufletele noastre. Ele rămân reperele fundamentale ale societății românești și ne învață că sprijinul pe care ni-l oferim unul altuia este cu adevărat ceea ce contează.

Să ne bucurăm în liniște de Sărbătoarea Crăciunului, să îi avem lângă noi pe cei dragi și să nu-i uităm pe cei mai puțin norocoși, mai ales că trăim aceste vremuri mai dificile. Așa cum ne învață și tradiția creștină, este bine să fim solidari și este bine să încercăm să ajutăm ori de câte ori putem.

Sărbători fericite tuturor românilor!” – Paul Stănescu, secretarul general al #PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...