Paul Stănescu vrea să controleze și Garda Națională de Mediu după ce și-a impus fratele la șefia ANRE

Baronul de Olt, Paul Stănescu, care este și secretarul general al PSD, vrea să-și impună cât mai mulți oameni în administrația centrală după rețeta Dragnea, fapt pentru care a bătut cu pumnul în masă la partid pentru promovarea protejaților săi.

Potrivit informațiilor noastre, ultima redută importantă din administrația centrală pe care baronul de Olt vrea să o controleze este Garda Națională de Mediu. Ca atare, deși acum Garda Națională de Mediu este la PNL, Paul Stănescu vrea să fie preluată de PSD pentru a-și impune omul său.

Este vorba despre Florin-Irinel Cotoşman, care la începutul anului trecut a fost demis de premierul Ludovic Orban din funcția de comisar general adjunct al Gărzii Naționale de Mediu.

Acesta a lucrat mai mulţi ani în cadrul Camerei de Conturi Olt, până în 2014, când a fost numit de premierul de atunci al României, Victor Ponta, în funcţia de comisar general adjunct al Gărzii Naţionale de Mediu. 

În 2017, Florin Cotoşman a fost condamnat, definitiv, la un an şi şase luni de închisoare cu amânare de magistraţii Curţii de Apel Craiova în dosarul în care a fost judecat pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Această mutare a baronului PSD de Olt vine la scurt timp după ce fratele acestuia, Alexandru Stănescu, a fost impus cu scandal ca președinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...