Pe cine vrea să impună Videanu la șefia Ministerului Finanțelor

Fostul baron portocaliu de Teleorman, Adriean Videanu, vrea să revină în forță în politica mare și a pregătit deja trage serios sforile pentru o mutare surprinzătoare.

În ultima perioadă, Adriean Videanu și bancherul Marinel Burduja sunt nedespărțiți fiind văzuți pe la Palatul Victoria, prin Parlament sau la sediul PNL din Aleea Modrogan. Potrivit informațiilor noastre, cei doi trag sforile ca actualul ministrul al Digitalizării, Sebastian Burduja, să preia conducerea Ministerului de Finanțe după rotativă.

Practic, baronul portocaliu de Teleorman vrea să-l impună pe Burduja junior la Finanțe și dintr-un motiv personal: este finul său. De fapt, Adrian Videanu a insistat pentru numirea lui Sebastian Burduja la șefia Ministerului de Finanțe, după demiterea lui Alexandru Nazare, dar, fără succes  întrucât Florin Cîțu l-a impus pe Dan Vîlceanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...