Pe Netflix: Jamie Foxx și Snoop Dogg vânează vampiri (VIDEO)

În trailerul oficial al filmului Day Shift de la Netflix, Jamie Foxx este un tată muncitor dar căruia, chiar dacă muncește din greu, nu-i ajung banii și care în fiecare dimineață se îndreaptă cu greu spre slujba sa de curățător de piscine în San Fernando Valley pentru a-și putea crește fiica – sau cel puțin așa crede familia sa.

Foxx joacă alături de Snoop Dogg, care pare să se fi rătăcit într-o lume a vampirilor dintr-un western, în rolul lui Big John Elliott. Day Shift marchează debutul regizoral al lui J.J. Perry, este produs de regizorul John Wick, Chad Stahelski, iar scenariul e scris de Shay Hatten și Tyler Tice. Premiera s-a difuzat pe Netflix, pe 12 august.

Clorul și produsele de curățare pentru piscine sunt doar o fațadă pentru adevărata meserie a lui Bud Jablonski: vânător de vampiri. E și o luptă împotriva creșterii costului vieții în Los Angeles, pentru că Audrey San Fernando (Karla Souza) – care e agent imobiliar, vinde doar locuințe extrem de scumpe și doar vampirilor. O fabulă despre cum bogații sug sângele societății.

Bud, interpretat de Foxx, are un termen limită de o săptămână pentru a face rost de suficienți bani pentru taxele de școlarizare și aparatul dentar al fiicei sale.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...