Pe Transfăgărașan e iarnă: ”Cu siguranță vom da drumul traficului mai repede de 1 iulie”!

Pe Transfăgărașan, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov continuă deszăpezirea pe DN7C și cu ceva șanse redeschiderea drumului  ar putea avea loc înainte de 1 iulie.

„În momentul de față ne este aproape imposibil să dăm o dată exactă. Cu siguranță vom da drumul traficului mai repede de 1 iulie”, a precizat  Robert Elekeș, reprezentant al DRDP Brașov, citat de ”Turnul sfatului Sibiu”.

Acesta a mai precizat că se lucrează intens, deși condițiile meteo sunt mai degrabă de iarnă. „Avem două autofreze care lucrează, un încărcător frontal și am fost nevoiți să apelăm și la un excavator de mare tonaj, pentru a reuși să îndepărtăm stratul de zăpadă, care este din ce în ce mai gros cu cât înaintăm și cu cât luăm în altitudine.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...