Penelope Cruz își protejează copiii de 8 și 10 ani: Fără rețele sociale înainte de 16 ani!

Într-un recent interviu pentru emisiunea ”CBC Sunday Morning”,  Penelope Cruz, în vârstă de 47 de ani, explică de ce vrea să-și protejeze cei doi copii de rețele sociale și de orice formă de tehnologie.

Copiii lui Penelope Cruz și Javier Bardem –  Leo, 10 ani, și Luna, 8 ani – nu pot fi găsiți pe TikTok, întrucât cuplul de actori a decis să-i țină departe de rețele sociale, scrie Madame Figaro.

”Mă simt foarte rău pentru ceea ce sunt azi adolescenții. Este aproape ca și cum lumea face un fel de experiment cu ei. Oh, să vedem ce se întâmplă dacă expuneți un copil de 12 ani la atâta tehnologie!”, mărturisește vedeta.

Penelope Cruz precizează că Leo și Luna pot viziona filme și desene animate, dar vor trebui să mai aștepte câțiva ani până când să-și publice amintirile din vacanță. ”Fără telefon până când vor mai crește și nicio rețea de socializare, cel puțin până când vor împlini 16 ani”, spune Penelope Cruz.

Înainte de acest prag – vârsta de 16 ani – nu ar exista – mai spune vedeta – nicio protecție pentru creierul copiilor, care sunt încă într-un proces de dezvoltare și asta le afectează modul în care ei se văd pe ei înșiși. Atâtea lucruri care nu corespond copilăriei pe care noi am avut-o, precizează Penelope Cruz.

Celebra actriță spaniolă explică de ce nici ea nu este o mare amatoare de Facebook, Instagram sau Twitter.

Am o relație ciudată cu rețelele de socializare, le folosesc foarte puțin și foarte prudent. Chiar cred că asta  protejează sănătatea mintală. Dar pare că fac parte dintr-o minoritate, marturisește aceasta.  

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...