Pentru amatorii de spectacol: „Și cu pisica ce-ați făcut?”

Publicat: 17 ian. 2022, 21:00, de Puterea.ro, în LIFESTYLE , ? cititori
Pentru amatorii de spectacol: „Și cu pisica ce-ați făcut?”

Spectacolele de luni seară, găzduite de Teatrul Național București, continuă și în 2022: “Și cu pisica ce-ați făcut” se joacă pe 24 ianuarie, ora 17.30 și ora 20.00, la Sala Ion Caramitru.

24 ianuarie reprezintă momentul ȋntâlnirii cu un spectacol care a avut premiera ȋn toamna lui 2021 și deja și-a găsit un loc ȋn inima publicului: Și cu pisica ce-ați făcut este o comedie-aventură, ȋn care Lia Bugnar dirijează povestea ȋntr-o maniera un pic diferită, care cucerește spectatorii și provoacă actorii. Și acest spectacol va avea două reprezentații,  prima de la ora 17.30 și a doua de la 20.00.

Destăinuirile scot la iveală mult mai mult

Distribuția reunește mai multe generații și tipologii ale scenei: doamna Rodica Mandache este deopotrivă fermecatoare și dramatică, Marius Manole este pierzătorul absolut, Medeea Marinescu este aristocrata stilată, Mariei Buză ȋi revine o interesantă partitură ce ȋi pune ȋn valoare atât glasul cât și talentul actoricesc, Anghel Damian este plin de vervă și umor iar Lia Bugnar are o postură surpriză care dinamizează cursul acțiunii. Rezultă o comedie altfel, ȋn care destăinuirile scot la iveală mult mai mult decât răspunsul la întrebarea-titlu: “Și cu pisica ce-ați făcut?”.