Pentru Daea cheful de la ADS este secret de serviciu

Ministrul Petre Daea pozează tot timpul în demnitarul preocupat de soarta agriculturii românești, dar totul este un circ ieftin el fiind preocupat doar de propria imagine.

La începutul acestei luni, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a participat la chef organizat în sediul Agenției Domeniilor Statului (ADS) cu ocazia zilei de naștere a directorului impus șmecherește de el, George Sava.

Peste 40 de invitați, majoritatea din afara ADS, au chefuit pe cinste cu Petre Daea în frunte (Petrecere de zile mari în sediul ADS cu Petre Daea în capul mesei), chiar în timpul programului. Petrecerea a iritat foarte mult pe angajații de la ADS, mai ales pentru faptul că ce a rămas după cheful pantagruelic a fost dat către ei.

PUTEREA a solicitat ministrului Petre Daea să precizeze cine a plătit nota de plată a acestui chef de pomină, inclusiv pe cei trei ospătari și ce măsuri a dispus ținând cont că petrecerea a avut loc în timpul orelor de program.

Răspunsul acestuia a fost unul la mișto, care demonstrează încă odată că Petre Daea face numai circ mediatic: ”informaţiile solicitate nu se încadrează în categoria informaţiilor de interes public, fiind exceptate de la accesul liber al cetăţenilor”.

Adică, contribuabilul român nu are dreptul să știe că ministrul Agriculturii chefuiește în timpul programului? Asta da tupeu de demnitar care, zi de zi, pozează sclavul țăranului și fermierului român! Poate totuși premierul Nicolae Ciucă în va pune la punct pe comediantul Petre Daea, dar mai ales pe directorul ADS George Sava? 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...