Pentru fani: Revine formația Duran Duran

Formaţia britanică Duran Duran va lansa un nou album la data de 22 octombrie, după o pauză de şase ani, după cum relatează contactmusic.com.

Membrii trupei Duran Duran, care s-a remarcat prin hit-uri precum ”Wild Boys”, au anunţat că primul lor album care va ieşi pe piaţă după şase ani de la ”Paper Gods”, lansat în 2015, se va intitula ”Future Past”.

Simon Le Bon şi actualii săi colegi de trupă – Nick Rhodes, John Taylor şi Roger Taylor – au revenit cu ”Invisible”, primul single de pe viitorul lor album de studio.

Pe site-ul magazinului lor oficial, membrii Duran Duran, care urmează să prezinte live noua melodie cu ocazia Billboard Music Awards, la data de 23 mai, au anunţat că albumul, care include 12 piese, se bucură de prezenţa unor ”invitaţi speciali”, precum Graham Coxon din trupa Blur la chitară, Mike Garson din formaţia lui David Bowie la pian şi cântăreaţa Lykke Li, precizând că ”alte colaborări interesante urmează să fie anunţate”.

Nu am decis încă în ce ordine sunt (piesele) şi încă nu le-am terminat pe unele dintre ele. Dar este o muzică foarte bună acolo“, a explicat Simon Le Bon la BBC Radio. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...