Pentru valoarea medicinală! Nord-coreenii, încurajați să mănânce lebede negre

În Coreea de Nord eforturile de a face față problemelor economice și pneuriei de alimente sunt tot mai mari, pe măsură ce blocajele de la frontieră continuă.

Totul a căpătat accente halucinante, de la printarea de cupoane pentru înlocuirea banilor numerar până la îndemnarea populației de a crește lebede negre pentru a fi mâncate! Observatorii internaționali spun că situația alimentară și economică a Coreei de Nord este periculoasă și că există semne că statul mărește schimbul de mărfuri și primește transporturi mai mari de ajutor umanitar prin China. Agenția de informații din Coreea de Sud a declarat, în cadrul unei audieri parlamentare cu ușile închise, că liderul nord-coreean Kim Jong Un a emis ordine pentru securizarea fiecărui grăunte de orez și mobilizarea tuturor forțelor pentru agricultură, potrivit parlamentarilor participanți la informare.

Ar ajuta la îmbunătățirea calității vieții oamenilor

Presa de stat nord-coreeană a promovat consumul de carne de lebădă neagră ca o sursă de hrană valoroasă și a afirmat că noua metodă de creștere a păsării la nivel industrial ar ajuta la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. „Carnea de lebădă neagră este delicioasă și are valoare medicinală”, a declarat cotidianul partidului de guvernământ, Rodong Sinmun, după cum notează Financial Times. Cercetările privind creșterea păsărilor ornamentale pentru hrană au început în anul 2019, iar autoritățile au spus școlilor, fabricilor și întreprinderilor să cultive hrană și să crească pești și alte animale pentru a spori autosuficiența, conform NK News.

Soluția este menită să se adreseze atât eșecului agriculturii la scară largă de a oferi stocuri adecvate de mâncare pentru întreg statul și restricțiilor recente anti-Covid impuse de guvern, care au blocat în mare parte mâncarea și alte importuri de la începutul anului 2020”, potrivit NK News.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Aproape 5 000 de kilograme de obiecte pirotehnice, confiscate în urma...

Poliţiştii din judeţul Ialomiţa au reuşit să indisponibilizeze 4.500 de kilograme de obiecte pirotehnice în urma unor ample percheziţii desfăşurate în municipiul Slobozia şi...