Percheziții DNA la Primăria Capitalei. Nicușor Dan: Au mandat de a ridica documente

Publicat: 20 ian. 2022, 09:55, de Puterea.ro, în ACTUALITATE , ? cititori
Percheziții DNA la Primăria Capitalei. Nicușor Dan: Au mandat de a ridica documente
Nicușor Dan (Sursa foto: Inquam Photos/ Ilona Andrei)

Procurorii anticorupție ridică, joi, documente de la Primăria Capitalei. Primarul Nicușor Dan a confirmat informația, precizând că aceștia au venit în biroul său chiar înaintea conferinței de presă pe tema grevei de la Societatea de Transport București.

Întrebat, la finalul declaraţiilor pe tema grevei de la STB, despre prezenţa procurorilor DNA la sediul primăriei, Nicuşor Dan a afirmat că aceştia au venit în biroul său înaintea conferinţei şi i-au transmis că trebuie să ridice documente.

Nicuşor Dan a precizat că reprezentanţii DNA i s-au adresat în calitate de conducător al instituţiei şi că ar fi vorba despre chestiuni de resurse umane.

”Au venit la mine la birou, au spus că trebuie să facă o percheziţie. Le-am spus că trebuie să plec la o conferinţă de presă. Mi-au spus ceva de resurse umane, dar pentru că pregăteam lucrurile pe care urma să vi le spun, o să discut cu ei când mă întorc. Au venit la mine, eu fiind şeful instituţiei, ca să îmi spună că au mandat de a ridica documente şi le-am spus, ”Da, sigur.”, a declarat Nicuşor Dan.