Percheziții în biroul soțului Vioricăi Dăncilă

Procurorii din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice au descins miercuri la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă.

Oamenii legii fac cercetări într-o ancheta în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni privind anumite tranzacții imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au precizat surse locale pentru G4Media.ro.

Soțul Vioricăi Dăncilă nu are, deocamdată, vreo calitate în dosar, spun sursele citate.

Procurorii au cerut documente privind tranzacțiile imobiliare, dar soțul Vioricăi Dăncilă nu ar fi răspuns solicitării

Perchezițiile vin în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină. Cristinel Dăncilă este momentan în concediu și va fi chemat la audieri zilele următoare, au mai precizat surse locale pentru G4Media.ro. https://www.g4media.ro/surse-perchezitii-la-biroul-sotului-vioricai-dancila-intr-o-ancheta-privind-tranzactii-imobiliare.html

Cristinel Dăncilă a avut un venit total de 325.949 lei în 2018, potrivit declarației de avere a fostului premier Viorica Dăncilă

În 2018, Cristinel Dăncilă a avut un venit total de 325.949 lei, echivalentul a 69.350 euro. Ceea ce s-ar putea traduce printr-un venit lunar mediu de 27.163 lei sau 5.780 euro. Pe de altă parte, Viorica Dăncilă a avut venituri de 142.519 lei, de la Guvern, dar și 32.628 euro, de la Parlamentul European. În medie, premierul României a câștigat aproximativ 24.780 lei – 5.270 de euro. Totalul câștigurilor, pentru fiecare luna a lui 2018, a fost de 51.943 lei, adică peste 11.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...