Percheziții în București și Ilfov: Fake-uri confiscate de poliție

Marți au avut loc percheziții la complexe comerciale în care se vindeau produse contrafăcute. Magazinele erau amplasate pe raza municipiului București și în județul Ilfov.

În total au avut loc 18 percheziții la standurile din trei complexe comerciale. Poliţiştii din Ilfov au indisponibilizat peste 6.000 de produse fake, în valoare de aproximativ 900.000 de lei.

„La data de 9 martie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 18 percheziţii, în judeţul Ilfov – 6 şi în Bucureşti – 12”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, Agerpres.

Perchezițiile au avut loc şi la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

„În urma activităţilor de verificare şi percheziţionare, poliţiştii au indisponibilizat peste 6.000 de articole de îmbrăcăminte susceptible a fi contrafăcute ce purtau însemnele unor mărci consacrate, în valoare totală de aproximativ 900.000 de lei”, arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi al criminaliştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal constituit la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrafacere a unei mărci şi punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...