Percheziții în București într-un dosar de șantaj, influențarea declarațiilor și amenințare. Cine sunt cei vizați

Polițiștii din București fac, joi, mai multe percheziții într-un dosar de șantaj, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare. Este vizată gruparea Cămătarilor, conform informațiilor Puterea.ro.

”La această oră poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti Serviciul Grupuri Infracţionale Violente şi Serviciul de Acţiuni Speciale pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, iar mai multe persoane din Bucureşti şi Ilfov vor fi conduse la audieri la sediul Poliţiei Capitalei”, anunţă Poliţia.
Activităților oamenilor legii fac parte dintr-un dosar penal în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare.

Mai exact, pe 1 septembrie, autorul însoţit de alte persoane s-a deplasat la o adresă in Bucureşti, sector 2 unde a provocat scandal public, a ameninţat cu cuţitul o persoană şi a agresat o alta  care a încercat sa se interpună. Ulterior, a ameninţat persoana agresată cu alte acte de violenţa, in sensul că îl va tăia cu cuţitul şi familia va avea de suferit daca va depune plângere şi va da declaraţii la poliţie.

De asemenea, în luna octombrie, aceeaşi persoană  a ameninţat o alta cu acte de violenţă, solicitându-i 100 euro.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole