Percheziții la Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară. Ce au căutat jandarmii acolo

Au avut loc percheziții la CENAFER miercuri dimineață, în fața sediului central din Calea Griviței din Capitală fiind aduse mai multe mașini ale Jandarmeriei.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, colonelul Sorin Despina, a confirmat existența perchezițiilor, însă a refuzat să dea detalii: „Perchezițiile nu au fost făcute de noi, căci nu avem această atribuție, noi am fost doar în sprijinulm unei instituții abilitate a statului. Până nu comunică titularul perchezițiilor, noi nu putem comunica nimic”.

La rândul ei, Anna-Maria Dudas, directorul general al CENAFER, a confirmat pentru Club Feroviar că oamenii legii au fost în instituția pe care o conduce încă de la primele ore ale dimineții și până în jurul orei 15.

”A fost o verificare de rutină a Poliției Transporturi. A durat mai mult până le-am făcut copii după documentele pe care le-au cerut. Au vrut copii după documente de la o clasă de curs”, a declarat ea, scrie clubferoviar.ro

CENAFER asigură formarea profesională și calificarea în domeniul feroviar

Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară – CENAFER s-a înfiinţat prin Ordonanţa Guvernului României nr. 58/2004, aprobată prin Legea nr. 408/2004, cu modificări în Legea nr. 329/2009 (forma consolidată 03/04/2012). Centrul este organizat şi funcţionează ca instituţie publică cu personalitate juridică în subordinea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, se arată în prezentarea de pe site-ul instituției.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole