Percheziții la hoții de pocnitori. Au fost confiscate 1,5 tone de artificii și petarde

Poliţiştii din Ilfov efectuează, miercuri, 12 percheziţii la sediile şi domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârşirea de furturi din societăţi comerciale. Valoarea totală a prejudiciului este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov efectuează, miercuri, 12 percheziţii la sediile şi domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârşirea de furturi din societăţi comerciale.

Valoarea totală a prejudiciului este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

„La percheziţii, au fost indisponibilizate mai multe bunuri, printre care 1,5 tone de articole pirotehnice, un autoturism şi articole de îmbrăcăminte”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Percheziţiile sunt efectuate în judeţele Ilfov, Ialomiţa şi în municipiul Bucureşti.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...
Foto: Otilia Caloian

Val de amenzi pentru parcări neregulamentare, în Sectorul 2

Peste 3.000 de amenzi, într-o singură lună. Atâtea contravenții au aplicat autoritățile din Sectorul 2 pentru parcări neregulamentare. Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunţă că...