Percheziții la hoții de pocnitori. Au fost confiscate 1,5 tone de artificii și petarde

Poliţiştii din Ilfov efectuează, miercuri, 12 percheziţii la sediile şi domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârşirea de furturi din societăţi comerciale. Valoarea totală a prejudiciului este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov efectuează, miercuri, 12 percheziţii la sediile şi domiciliile mai multor persoane, bănuite de săvârşirea de furturi din societăţi comerciale.

Valoarea totală a prejudiciului este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

„La percheziţii, au fost indisponibilizate mai multe bunuri, printre care 1,5 tone de articole pirotehnice, un autoturism şi articole de îmbrăcăminte”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, miercuri, AGERPRES.

Percheziţiile sunt efectuate în judeţele Ilfov, Ialomiţa şi în municipiul Bucureşti.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Incendiu la un depozit din Sectorul 1 al Capitalei. Se intervine...

Incendiu puternic, duminică seara, la un spaţiu de depozitare de pe strada Jimbolia, din Sectorul 1 al Capitalei. La fața locului intervin mai multe...

Unde a ales Ursula von der Leyen să-și înceapă campania electorală...

Ursula von der Leyen, șefa Comisiei Europene, și-a început campania electorală pentru Parlamentul European la Atena, unde a luat parte la cea de-a 50-a...