„Pericolul public” de la CNAIR, arestat la domiciliu!

Judecătorii au decis astăzi ca Directorul regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu să fie plasat în arest la domiciliu, pentru 29 de zile.

Acesta este cercetat pentru o potențială înșelăciune comisă ca urmare a angajării în funcție în baza unei diplome de licență presupus false.

După ce ieri poliția și procurorii l-au plimbat pe Bratu de la Craiova la București, l-au anchetat ore întregi și l-au ținut peste noapte în arest, astăzi Tribunalul București a luat măsura continuării cercetărilor cu acesta în stare de arest la domiciliu.

Odată cu această decizie putem răsufla ușurați că acest adevărat Pablo Escobar al României nu va mai prezenta niciun fel de pericol pentru populație și nu mai există riscul să mai comită alte acte clandestine de învățământ.

Ca atare, de astăzi, cetățenii pot să iasă din nou liniștiți din case și să se bucure fără teamă de infrastructura rutieră de excepție din România. Ne întrebăm în continuare totuși dacă Bogdan Bratu este singura oaie neagră din CNAIR iar înșelăciunea și prezentarea unor diplome false reprezintă singurele fapte grave identificate de autorități la această Companie.

Citește și:

Răsturnare de situație: Diplomele directorului regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, sunt valabile!

Mai multe articole...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole