Răsturnare de situație: Diplomele directorului regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, sunt valabile!

Avocatul directorului regional al DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a prezentat astăzi o serie de documente care demonstrează fără echivoc că studiile acestuia sunt reale iar diplomele obținute prin examen sunt perfect valabile.

În acest caz se pune firesc întrebarea cine și de ce are interes să îl hărțuiască pe Bogdan Bratu cu tot felul de plângeri și acțiuni în instanță, deși până la urmă se dovedește că acesta nu are de fapt nicio problemă reală.

Pentru că nu este prima dată când organele legii descind în mandatul lui Bratu la DRDP Craiova, fără să găsească până la urmă nimic.

Ce face sau ce nu face Bratu, de provoacă atâta deranj și îi determină pe unii să umble cu tot felul de plângeri și petiții la adresa lui?

Bratu muncește. Este aproape toată ziua pe teren, unde ia decizii și monitorizează activitățile de întreținere sau de construcție, pe infrastructura rutieră din zona administrată de DRDP Craiova.

Iar această zonă cuprinde șase județe, Dolj, Severin, Târgu Jiu, Vâlcea, Olt și Mehedinți, de unde unii ar avea un cozonac pufos de mâncat. Dar Bratu nu acceptă firme băgate pe ușa din spate și nici „sugestii” venite de la anumiți șefi din CNAIR Central.

Iar așa se explică de ce directorul regional al DRDP Craiova pățește tot felul de lucruri neplăcute.

Este clar că inclusiv organele de cercetare participă, cu voie sau fără voie la aceste presiuni create artificial de anumite grupuri de interese, care vor o felie consistentă din bugetul DRDP Craiova. La fel de evident este și că anumite presiuni vin chiar din CNAIR Central, unde anumite persoane marșează la aceste acțiuni de intimidare.

Nu este clar însă de ce autoritățile care îl verifică pe Bratu atât de asiduu, nu își îndreaptă atenția și asupra celor care fac aceste plângeri. De ce aceleași autorități nu au curiozitatea să afle ce interese se ascund de fapt în spatele acestor așa- zise sesizări?

O să vă întrebați de ce, persoanele care îi fac permanent plângeri directorului regional, Bogdan Bratu, nu renunță la acest tip de acțiune, dacă observă că demersurile lor se dovedesc până la urmă false și nefondate?

Răspunsul este simplu. Acele persoane, private sau angajate la stat, speră că prin acest tip de presiune constantă, îl vor face pe Bratu să cedeze și să accepte până la urma să devină părtaș la acțiunile ilegale de împărțire a cozonacului.

Iar dacă se va întâmpla asta, Bratu va fi lăsat în pace și chiar apărat de orice atac, de la un nivel care s-ar putea să vă lase cu gura căscată.

Dar Bratu, nu și nu. Lui îi place să sufere și să își vadă corect de treabă. Așa crede el că poate să doarmă noaptea liniștit pe perna lui. Numai că realitatea dovedește exact contrariul.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole