Perioadă decisivă pentru Simona Halep. Va afla dacă merge sau nu la Roland Garros

Deși s-au vehiculat mai multe variante, Halep va apărea în fața Tribunalului Internațional de la Londra la finalul acestei luni.

Așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28, dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe”, a dezvăluit tatăl Simonei Halep.

Conform OrangeSport, după audierile de la finalul lunii, Simona Halep va mai aștepta cel puțin două săptămâni, până în jurul datei de 15 mai, stabilirea unui verdict final privitor la suspendarea sa.

Astfel, dacă lucrurile vor merge bine pentru Halep, românca ar putea primi pe ultima sută de metri un wild-card pentru a participa la Roland-Garros 2023, turneu care începe la 29 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...