Perioadă înscriere copil la creșă în Sectorul 3 din București în 2022

Publicat: 16 iun. 2022, 15:00, de Otilia Caloian, în SOCIAL , ? cititori
Perioadă înscriere copil la creșă în Sectorul 3 din București în 2022
Sursa foto: Pixabay.com

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului a publicat perioada de înscriere a copiilor la creșă a copiilor din Sectorul 3 al Capitalei.

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului  (DGASPC) informează că înscrierile la creşele din Sectorul 3 pentru anul şcolar 2022-2023 se fac în perioada 20-24 iunie exclusiv online, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Cum se face înscrierea la creșă

Înscrierea la creșă se va face exclusiv online. Părintele sau tutorele copilului trebuie să accezese site-ul DGASPC Sector 3. Documentele necesare sunt publicate pe site-ul DGASPC Sector 3. Toate documentele pentru înscriere la creșă vor fi scanate şi ataşate conform instrucţiunilor din aplicaţie.

Aviz epidemiologic pentru înscriere la creșă

Analiza dosarelor de înscriere la creșă va fi efectuată pe baza documentelor încărcate în aplicaţia online. Nu vor fi acceptate completări ulterioare transmise pe adresa de e-mail a instituţiei în perioada de înscriere.

În urma avizării şi aprobării dosarelor de înscriere de către conducerea DGASPC Sector 3, părinţii/reprezentanţii legali au obligativitatea de a semna contractul de servicii care reglementează atât drepturile şi obligaţiile furnizorului de servicii, cât şi pe cele ale beneficiarului, urmând să depună adeverinţă medicală conform căreia copilul este clinic sănătos şi poate intra în colectivitate şi fişa de vaccinări a celui mic. Avizul epidemiologic trebuie eliberat de medicul de familie al copilului cu maximum cinci zile înainte de a începe frecventarea unităţii.

Otilia Caloian și-a început cariera jurnalistică la începutul anilor 2.000. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Facultatea de Finanțe-Bănci. Este specializată în jurnalismul economic și de ... vezi toate articolele