Bătaie de joc la CFR: 8 ore de la București-Craiova, cu 3 locomotive

Deși suntem obișnuiți ca iarna sau vara mersul trenurilor să fie dat peste cap, iată că vremea extremă nu are nimic de-a face cu întârzierile de jumătate de zi ale trenurilor de călători ale CFR.

Un tren București-Craiova operat de CFR Călători a parcurs miercuri seara distanța de 209 km dintre cele două orașe în aproape opt ore și a fost tractat, succesiv, de trei locomotive.

Trenul Interregio 1597 a plecat din Gara de Nord din București la ora 19,30, tractat de locomotiva EA 3328. Numai că fix după 100 km, în stația Roșiori Nord de pe Magistrala 100, locomotiva s-a defectat. Până acolo acumulase doar patru minute de întârziere, din cauza unor linii defecte și a unei restricții de viteză. Aducerea unei locomotive de schimb (EA 772) și cuplarea ei la garnitură a adăugat însă alte 50 de minute la întârziere.

Când călătorii au răsuflat ușurați că locomotiva a fost schimbată și sperau că vor ajunge la destinație cu o oră întârziere (între stațiile Măldăeni și Mihăești se mai acumulaseră opt minute, lipsind tensiunea în linia de contact), la Radomirești și EA 772 s-a defectat, ceea ce a mai adăugat 170 de minute de întârziere.

Tren București-Craiova, ajuns la destinație cu o întârziere de aproape patru ore

Una peste alta, trenul ar fi trebuit să ajungă la destinația finală, stația Craiova, la ora 23,12.

Acest lucru nu s-a întâmplat însă decât joi dimineață, deoarece întârzierea totală a trenului a fost de 235 de minute. În total, a făcut pe drum aproape opt ore pe 209 km, scrie clubferoviar.ro

1 COMENTARIU

  1. Reforma FMI-Bessescu isi arata rodul ! A fost o companie fanion a statului roman ,pe care reformatorii reformati si plini de dragoste de bani , il reformara de ii iesii viteza pe nas ca si proprietatea asupra activelor , pe care statul roman este previzionat a o pierde , in sunet de locomotiva Deucheband . Heloooo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...