Persoană căzută în lacul Snagov, căutată de pompieri și scafandri

O persoană căzută în lacul Snagov, vineri seara, este căutată de pompieri, a anunțat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF), transmite Agerpres.

ISUBIF a comunicat că,  ”am fost alertaţi pentru căutarea a două persoane care se aflau pe lacul Snagov şi au căzut în apă. Una din ele a fost scoasă imediat de martori. Cealaltă este căutată în acest moment”.

La căutări au participat un echipaj cu barcă de la Secţia Snagov, scafandri, iar la faţa locului s-au aflat o autospecială SMURD şi una de pompieri.

 Potrivit surselor Antena 3 CNN, este vorba despre două femei de 27, respectiv 41 de ani. Cele două s-ar fi plimbat pe skijet înainte să cadă în apă, după ce au participat la o petrecere. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost salvată de martori. În schimb, cealaltă femeie era căutată vineri târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...