Joe Biden și Kamala Harris numiți „Personalitatea anului” de revista Time în 2020

Publicat: 11 dec. 2020, 18:39, de Ziarul Puterea, în Internațional , ? cititori
Joe Biden și Kamala Harris numiți „Personalitatea anului” de revista Time în 2020

Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite și Kamala Harris, cea care va ocupa funcția de vicepreședinte odată cu preluarea mandatului, au fost desemnați de revista Time „personalitatea anului” în 2020.

„Biden-Harris reprezintă ceva istoric”, a postat Time pe Twitter.

Editorii cunoscutei reviste au ales să-i desemneze pe cei doi pentru acest titlu după ce au reușit să obțină cel mai mare număr de voturi din istoria alegerilor din Statele Unite.

„Pentru schimbarea poveștii americane, pentru că au arătat că forțele empatiei sunt mai mari decât furia divizării, pentru că au împărtășit o viziune a vindecării într-o lume îndurerată, Joe Biden și Kamala Harris sunt personalitatea anului 2020 în Time”, a scris redactorul șef al revistei Edward Felsenthal.

Ei au fost desemnați „Personalitatea anului” în detrimentul lucrătorilor din domeniul sănătății alături de dr. Anthony Fauci, mișcarea pentru justiție rasială – Black Lives Matter, și președintele Donald Trump, care a pierdut cursa pentru Casa Albă.

Time alege cea mai influentă persoană din anul din 1927.

În fiecare an, Time alege o persoană, un grup, o idee sau un obiect care, în bine sau în rău, a avut cel mai mare impact asupra evenimentelor pe parcursul ultimelor 12 luni.