Peskov și Kadyrov sunt de acord: rușii vor învinge și vor elibera Ucraina

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, unul dintre oamenii de bază ai lui Vladimir Putin, a declarat că Rusia va câștiga în operațiunea specială împotriva Ucrainei și că totul va fi bine și cum doresc rușii.

„Suntem convinși că vom câștiga, totul va fi bine și noi vom obține tot ce ne-am pus ca scop. Președintele nostru știe unde să ne ducă țara. Noi vedem câtă lume îl susține, toată țara, voi, toți, tinerii și toate generațiile țării”, a declarat Peskov.

Desigur, punctul de vedere al lui Peskov este împărtășit nu doar de autoritățile de la Kremlin, ci și de mulți cetățeni ai Rusiei.

Cam același lucru – că rușii vor câștiga, deși o spune altfel, afirmă și liderul cecen Ramzan Kadyrov. Acesta, conform Interfax a afirmat: „Totul este în regulă și mergem conform planului, îndeplinim 100% sarcina stabilită de președintele nostru. (Referirea e la Vladimir Putin, nr). La început s-au făcut greșeli. Niște mici deficiențe, dar acum totul este conform planului. Suntem 100% siguri că vom elibera Ucraina.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...