Peste 20% din angajații Tribunalului și Judecătoriei Sibiu, infectați cu coronavirus

Peste 20% din angajații Tribunalului și Judecătoriei Sibiu sunt infectați cu virusul Sars-CoV-2, ceea ce înseamnă 35 din cei 170 de salariați care lucrează în aceeași clădire.

Conform unui comunicat citat de Agerpres, după depistarea primelor infecții la nivelul celor două instituții, s-au testat toți cei 170 de angajați. Rezultatul testelor în cadrul testării de grup, precum și cele efectuate individual la o unitate medicală, evidenţiază faptul că 35 de persoane au avut teste pozitive.

„Din cei 35 de angajaţi ai celor două instanţe fac parte judecători, grefieri, grefieri arhivari, grefieri registratori, precum şi personal din cadrul departamentului economico-financiar şi administrativ”, se precizează în comunicat.

În vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru buna desfăşurare a activităţii celor două instanţe, în condiţii de siguranţă, procedura de lucru efectivă a compartimentelor cu publicul din cadrul Tribunalului şi Judecătoriei Sibiu este stabilită prin decizii ce se regăsesc publicate pe portalul instanţelor.

În aceasta perioadă, Tribunalul Sibiu şi Judecătoria Sibiu depun eforturi în vederea luării tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2 în cadrul celor două instanţe, astfel încât activitatea de judecată să nu fie afectată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...