Petiție pentru expulzarea amantei lui Putin din Elveția: „Trimiteți-o pe Eva Braun la Führerul ei!”

Amanta președintelui rus Vladimir Putin, Alina Kabayeva, ar putea fi expulzată din Elveția, unde există informații că s-ar ascunde împreună cu copiii ei. Cetățenii Ucrainei, Rusiei și Belarusului au făcut apel la Confederația Elvețiană cu o petiție intitulată „Trimiteți-o pe Eva Braun la Führerul ei!”.

Aproape 50.000 de oameni au semnat deja cererea pe change.org.

Autorii întreabă guvernul de ce le permit ca „amanta unui dictator nebun și criminal de război” să se ascundă de sancțiuni într-o țară cândva neutră, în vreme ce tatăl copiilor ei atacă fără scrupule Ucraina.

Conform Odessa Journal, cetățenii celor trei țări au cerut guvernului elvețian să ia în considerare să-i impună sancțiuni în calitate de persoană care conduce un holding media de propagandă rusă, care transmitea sistematic informații false cetățenilor ruși.

Vom căuta dreptate în toate modurile posibile. Dacă se va dovedi că anumiți oficiali politici elvețieni, i-au permis Alinei Kabayeva să obțină cetățenia elvețiană prin eludarea procedurilor sau regulilor statutare, vom cere tragerea lor la răspundere”, transmit inițiatorii petiției printr-un comunicat de presă.

Mamă a patru copii, Alina Kabayeva (38 de ani) este o fostă gimnastă olimpică rusă și deputat în Duma de stat, despre care se spune că ar fi amanta lui Putin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...