Petre Daea a dat flit fermierilor la Bruxelles pentru a merge la shopping cu soția

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a lăsat de izbeliște interesele  fermierilor români la Bruxelles pentru a satiface mofturile de shoppping ale soției sale, fapt pentru care România a ajuns de râsul Europei.

Oficial european lăsat cu ochii-n soare la Bruxelles de Daea

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a anunțat recent că ministrul Agriculturii, Petre Daea, că s-a dus cu soția după el la Consiliul de miniștri de la Bruxelles, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată de la înființarea Uniunii Europene. 

Actuala soție a ministrului Agriculturii, Petre Daea, 73 de ani, Luchian Camelia, 55 de ani, este șefa departamentului de resurse umane al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

Însă, ceea nu a spus Eugen Teodorovici este faptul că după întâlnirea de la Consiliul de miniștri, Petre Daea trebuia să se întâlnească cu unul dintre vicepreședinții Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală pentru a găsi soluții privind acordare de subvenții pentru fermieri români afectați de importul cerealelor ieftine din Ucraina.

Această întâlnire a fost organizată de mai mulți europarlamentarii români. Însă, supriză! La ora stabilită pentru întâlnire, Petre Daea n-a ajuns.

După vreun sfert de oră de așteptare, unul dintre europarlamentarii români l-a sunat pe acesta să-l întrebe unde este. Răspunsul a fost unul incredibil și de neconceput: ”Am ieșit puțin în oraș că vrea Camelia să-și cumpere ceva și venim. Să ne aștepte”.

Iritat de întârzierea lui Petre Daea, oficialul european a plecat de la locul întâlnirii lăsând de izbeliște interesele fermierilor români. După vreo trei ore a apărut și Daea cu soția după el întrebând, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, de ce a plecat vicepreședintele Comisiei de agricultură și dezvoltare rurală.

1 COMENTARIU

  1. Avem ce-am votat: o gașcă transpartinică formată din ratați profesional, inculți și șmenari, lipiți de vanul public atât ei cât și familiile lor. Acest Daea care spune românilor că utilizarea acceleratorului de coacere este nesemnificativă fiind doar cazuri izolate ar trebui închis o lunâ și hrănit exclusiv cu roșii, castraveți și ardei grași de la Matca din județul Galați unde conținutul de pesticide din apa freatică și sol depășește toate concentrațiile maxime admisibile de zeci de ori.
    Dar nimeni nu se poate atinge de un fief tradițional al PDS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...