Noua formațiunea politică lansată pe scena politică românească de către fostul lider PSD Liviu Dragnea a început să atragă tot mai mulți membri cu ștate vechi în politica românească.
Potrivit informațiilor noastre, fostul ministru al Agriculturii în guvernarea PSD, Petre Daea, și totodată vărul Danei Năstase, a trecut cu arme și bagaje la Alianța pentru România, partid dirijat din umbră de fostul lider PSD Liviu Dragnea, iar la vedere de Codrin Ștefănescu.
Totodată, la Alianța pentru România a trecut și fostul ministru de Interne, Carmen Dan, o apropiată a lui Liviu Dragnea.
De asemenea, în partidul lui Dragnea a mai intrat și fostul ministru al Educației Liviu Pop, iar acum se pregătește și Ecaterina Andronescu.
Poți să-ţi faci cu ușurință necesitățile ( spişu şi caca ) este un partid PENAL.
Să-i mulţumim domnului Dragnea si fostei echipei sale de guvernare .
În Ungaria au loc dezvoltări uriaşe în centrul reţelei de gaze naturale, din localitatea Városföld, de unde un utilizator din orice colţ al ţării va putea fi alimentat cu gaze naturale, indiferent din ce direcţie intră gazul în Ungaria, a declarat Szabolcs I. Ferencz, Preşedinte Director General al Companiei ungare de transport gaze naturale „FGSZ Földgázszállító Zrt.”, cotidianului economic „Világgazdaság, Într-un interviu publicat în ediţia de marţi, Szabolcs I.
Ferencz a explicat că transformarea centrului reţelei de gaze naturale este cea mai mare investiţie a companiei, care face parte din dezvoltarea interconectorului sârbo-ungar. După investiţie, Városföld va putea primi gaze naturale din orice direcţie (din spre Croaţia, România, Ucraina, Austria, Slovacia sau Serbia) şi le va putea transporta în orice direcţie. Livrările au început deja la data de 1 octombrie şi, datorită transformărilor, gazele naturale care sosesc din sud vor putea fi livrate în oricare punct din Ungaria, la un cost mult mai redus decât înainte, a explicat
directorul.
Ungurii se laudă că vor pune mâna pe gazele din Marea Neagră. Szabolcs I. Ferencz a mai vorbit şi despre faptul că, pentru a
diversifica importurile, compania ungară şi partenerul său sloven se pregătesc să construiască un inter conector cu o capacitate de
1,5 miliarde de metri cubi de gaze naturale pe an şi ar dori să aplice pentru subvenţii din partea UE pentru investiţie.