Piedone a cedat! Chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor au fost demolate

O firmă din cadrul Primăriei Sectorului 5 din Capitală a demolat în noaptea de marți spre miercuri chioșcurile amplasate ilegal de sindicatul de la metrou în stația Izvor, asta după ce primarul Cristian Popescu Piedone a fost înregistrat de DNA când îi cerea lui Ion Rădoi „juma’ de stație” pentru a nu demola respectivele magazine.

Demolarea chișcurilor s-a produs la o săptămână după ce procurorii anticorupție au deschis un dosar penal ce viza acțiunile liderului de sindicat de la Metrou, Ion Rădoi, care a încercat să împiedice demolarea chișcurilor.

Conform G4Media, după ce au fost publicate stenogramele din dosarul DNA în care Piedone îi spune lui Rădoi să îi dea jumătate de stație de metrou pentru spații comerciale, edilul din Sectorul 5 s-a hotărât să le demoleze. Ulterior, Piedone a declarat pentru G4Media.ro că ”a fost o glumă în stilul meu caracteristic”.

În acest moment, singurul sector care nu a demolat chioșcurile amplasate ilegal este Sectorul 3, condus de primarul Robert Negoiță, care apare și el în stenogramele din dosarul DNA, jucând la cacealma.

Citește și:

Piedone și Robert Negoiță, susținătorii lui Ion Rădoi: „După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Mersul trenurilor. CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi /...

CFR anunţă o avarie în zona Regionalei Iaşi, trenurile IR 1833 (Iaşi - Cluj) si IR 1832 (Cluj - Galaţi) urmând a tranzita zona...
recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...