Piedone i-a făcut safteaua lui Nicușor Dan! I-a donat o bancnotă rușinoasă (Video)

Publicat: 11 apr. 2024, 17:52, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone i-a făcut safteaua lui Nicușor Dan! I-a donat o bancnotă rușinoasă (Video)
Piedone i-a facut safteaua lui Nicusor Dan

Candidatul la Primăria Generală Cristian Popescu Piedone a revenit în atenția publicului cu un clip care s-a viralizat în mediul online. Acesta i-a făcut prima donație lui Nicușor Dan, care strânge fonduri pentru campania electorală.

Așadar, Cristian Popescu Piedone l-a ironizat la scenă deschisă pe Nicușor Dan, care tocmai ce și-a lansat campania de strângere de fonduri pentru alegerile locale din data de 9 iunie. Actualul primar a spus că are nevoie de bani de campanie, deoarece „este ireal, dar Piedone ar putea câștiga Primăria cu interlopii lui”.

Piedone face prima donație pentru campania lui Nicușor Dan

Ei bine, acum a venit și răspunsul lui Cristian Popescu Piedone, care s-a prezentat cu o cutie în Piața Presei din Capitală în care a făcut primul pas pentru strângerea de fonduri pentru Nicușor Dan.

Edilul de la 5 a făcut prima donație. Mai exact, Piedone a spus că „interlopii” lui l-au trimis să-i doneze lui Nicușor Dan o bancnotă cu un nume rușinos. Aceasta este bancnota oficială din Botswana. Iată mesajul postat pe TikTok:

„Nicușoare, am venit să-ți dau o mână de ajutor. M-au trimis interlopii mei, despre care ai vorbit. ”Este ireal, dar Piedone ar putea câștiga Primăria cu interlopii lui”. Am citat din tine. Ăștia sunt interlopii meu.(a arătat un desen cu doi pensionari). Peste 45%. Procentele vor crește, dar la tine vor scădea. Nu știu cum se va configura votul, dar oricum, n-o să fie pe 9 iunie ceva rușinos pentru mine.

Interlopii mai bătrâni așa m-au căutat astăzi și mi-au dat niște bancnote autencite să-ți fac safteaua pentru începutul campaniei. O să-ți dau una sănătoasă. Ea se numește…cum se numteșe…este o monedă autentică. Atât au avut. Dacă vrei, te duci la casa de schimb, o schimbi și îți faci tu ce ai nevoie cu ea. Să fii iubit! Interlopii mei, la vot! Cîrstoiu m-a făcut Pepa Pig, ăsta micu m-a făcut interlop, dar nu pe mine, ci pe voi. Așadar, pe 9 iunie, atacați urnele de vot. Vă iubesc!”, a transmis Cristian Popescu Piedone.

@cristianpopescupiedone #primarbucuresti #primarlacapitala #primarulcapitalei #cristianpopescupiedone #piedoneprimar #piedoneprimarlacapitala #piedoneprimarbucuresti #piedone9iunie #primargeneral #piedoneface ♬ In Da Club (Made Famous by 50 Cent) – Urban DJs & MCs