Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Publicat: 29 feb. 2024, 22:48, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa caldă promisă de acesta în mod inedit – în borcane.

Într-un gest de protest și în încercarea de a sublinia ceea ce el consideră a fi promisiuni nerealizate ale primarului în exercițiu, Piedone a mers pe străzile Capitalei, distribuind borcane cu apă caldă care nu se află pe multe dintre rețelele termice ale capitalei.

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Prin această acțiune neobișnuită, Piedone a transmis un mesaj clar către bucureșteni, subliniind că este pregătit să transforme promisiunile în acțiuni concrete în calitate de viitor primar. Într-un climat politic intens, cu alegerile pe aproape, gestul său îndrăzneț a atras atenția publicului și a generat reacții mixte în rândul cetățenilor, consolidând astfel competiția pentru cel mai înalt post din administrația Capitalei.

Se dezvăluie și un detaliu surprinzător – apa caldă din borcanele respective expiră la scrutinul alegerilor locale pe 9 iunie. Această dată de expirare aduce o dimensiune temporală în discuție și creează o presiune implicită asupra autorităților actuale de a-și onora promisiunile. Indicația suplimentară, „Se încălzește fie se folosește,” subliniază nevoia de acțiune imediată și oferă o soluție simplă pentru a beneficia de această resursă, adăugând astfel o notă practică campaniei neconvenționale a lui Piedone.

Imaginile surprinzătoare cu oamenii care primesc apă în borcane au devenit virale pe rețelele de socializare.