Piedone se implică în problema bunicuțelor ce vând pătrunjel la colț de stradă

Până la rezolvarea problemelor cu care se confruntă Sectorul 5, edilul încercă să bifeze un succes măcar în ceea ce privește bunicuțele care vând câteva legături de pătrunjel. Nici aici nu acoperă problema în întregime, ci doar în limita a zece tarabe.

Astfel, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca începând de marți Administrația Piețelor să pună la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul piețelor.

sursa: Pixabay

Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la tarabele special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

„Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască”, transmite primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Nu se specifică vreun criteriu de vârstă și nici dacă sunt acceptați în piețe și bunicuți sau doar bunicuțe.

Conform edilului, agenții Poliției Locale Sector 5 vor informa persoanele vârstnice care vând pe străzile din jurul piețelor din sector că au la dispoziție, total gratuit, tarabe unde își pot comercializa într-un mod civilizat cele câteva fructe sau legume

Totodată, începând de marți, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligați să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantități mici de legume și fructe

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone menționează că după ce Piața Rahova va fi redată în folosință, se va amenaja un spațiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni. Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulți astfel de producători în Piața Rahova.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole