Piedone: USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui Nicușor Dan, cer legalizarea drogurilor pentru consum propriu

Publicat: 21 apr. 2024, 13:40, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone: USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui Nicușor Dan, cer legalizarea drogurilor pentru consum propriu
Piedone: USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui Nicușor Dan, cer legalizarea drogurilor pentru consum propriu

Cristian Popescu Piedone lansează un atac devastator la adresa contracandidatului său la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, și spune că edilul Bucureștiului acceptă să fie susținut de formațiuni politice (USR și REPER) care doresc legalizarea consumului de droguri. Ba mai mult, edilul Sectorului 5 spune că proiectul de lege inițiat de REPER și Dacian Cioloș – ”3 grame legal” – a fost intens promovat la festivalul SAGA, autorizat de către Primăria Capitalei.

Incredibil! Nicușor Dan, susținut de partide care vor legalizarea consumului de droguri

În timp ce Nicușor Dan se ține de glume și îi răspunde ironic lui Piedone pe rețelele de socializare cu poze trucate, lucrurile devin din ce în e mai serioase în ceea ce-i privește pe susținătorii oficiali ai actualului edil al Capitalei.

Cu toate că autoritățile fac eforturi considerabile pentru a stopa amploarea luată de fenomenul extrem de îngrijorător al drogurilor, anumite partide care îl susțin pe Nicușor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei vor neapărat legalizarea substanțelor interzise pentru consum propriu.

Citește și: Piedone, despre ”dreptul” primit de Nicușor Dan: I-au împărțit! Un milion și jumătate de euro s-au dus numai la Hotnews

Detaliile șocante au fost prezentate de Cristian Popescu Piedone într-o postare pe pagina sa de socializare. Mai exact, Piedone dezvăluie că actualul primar al Bucureștiului este susținut de USR și REPER, formațiuni ce doresc legalizarea stupefiantelor.

”3 grame pentru București,
3 grame pentru țară!
USR și REPER, finanțatorii susținători ai lui nicușor dan CER LEGALIZAREA DROGURILOR PENTRU CONSUM PROPRIU!

USR și REPER susțin și promovează consumul de droguri!” – scrie Popescu Piedone într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Piedone, devastator la adresa lui Nicușor Dan

Edilul Sectorului 5 vine cu dovezi clare care arată implicarea celor două partide în procesul de schimbare a legislației, în sensul legalizării drogurilor pentru consum propriu.

”USR anunță public, citez:“- Este momentul să renunțăm la prohibiția drogurilor!”

Liderul USR, Dan Barna, a anunțat public la Digi24 că susține legalizarea drogurilor ușoare!
USR anunță public, citez:
“ – România are nevoie de dezincriminarea posesiei de droguri pentru consum propriu!”
USR Tineret anunță public, citez:
“- Consumul de droguri e un fenomen social normalizat cultural, care se va extinde!”

Deputatul Ilie Victor de la USR și alți nouă parlamentari USR transferați la REPER (partenerii și susținătorii lui Nicușor Dan și ai USR în coaliția Dreapta Unită) au depus deja un proiect de lege în Parlament prin care CER LEGALIZAREA CONSUMULUI DE CANABIS ȘI DEZINCRIMINAREA POSESIEI DE DROGURI!”

În ceea ce-i privește pe cei de REPER, lucrurile sunt și mai grave. Nu doar că declară public că doresc legalizarea drogurilor, ci chiar au inițiat și un proiect de lege, denumit ”3 grame legal”, pe care îl promovează intens la toate festivalurile unde vin mulți tineri. Inclusiv la SAGA, eveniment ce a primit toate aprobările din partea primăriei lui Nicușor Dan.

”REPER și Dacian Cioloș au inițiat deja campania pro-droguri – “3 grame legal”!Dragoș Pîslaru, co-președintele REPER, anunță public, citez:

“ – Dacă ați fost la Saga, înseamnă că i-ați văzut pe colegii mei promovând proiectul “3 grame legal!”
(Foto atașate)
Proiectul “3 grame legal”, PENTRU DROGURI, inițiat de REPER și Dacian Cioloș, a fost promovat și în perimetrul festivalului Saga ( AUTORIZAT DE NICUȘOR DAN)!
La festivalul Saga, un tânăr a murit TOCMAI din cauza consumului de droguri!
Inițiativele PRO DROGURI ale USR și REPER DACIAN CIOLOȘ contribuie la creșterea numărului de consumatori de droguri în rândul tinerilor!
Conform raportului Agenției Naționale Antidrog, cel mai tânăr român consumator de droguri are doar 13 ani!
Aceștia sunt politicienii care îl susțin pe Nicușor Dan!
Oameni buni,
PROTEJAȚI-VĂ FAMILIA de asemenea politicieni!
PROTEJAȚI-VĂ COPIII de gândirea toxică a acestor politicieni!
Române drag, nu-i lăsa să-ți fure viitorul!

Cu respect pentru toți cetățenii care nu sunt ca politicienii toxici, primarul Piedone”  –  arată Piedone.