Piedone, vești bune pentru tinerii cetățeni: Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5!

Publicat: 04 iul. 2024, 17:10, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
Piedone, vești bune pentru tinerii cetățeni: Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5!
Piedone, vești bune pentru tinerii cetățeni: Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5!

Cristian Popescu Piedone nu stă pe gânduri și pune în aplicare toate planurile pe care le are. Primarul Sectorului 5 vrea să rămână o amintire plăcută în rândul cetățenilor și promite, ca până la finalul mandatului, să le pregătească surprize mari acestora. Vine acum cu vești bune pentru elevi, cărora le pune la dispoziție terenuri de sport la școală.

Piedone, în slujba cetățenilor

Cristian Popescu Piedone anunță că, începând de luni, 8 iulie, copiii din Sectorul 5 al Bucureștiului vor putea folosi terenurile de sport ale școlilor pentru activități recreative. Aceștia vor avea acces între orele 10:00 și 22:00, putând juca fotbal, baschet sau handbal.

Inițiativa vine în sprijinul dezvoltării armonioase a copiilor, oferindu-le un loc sigur pentru mișcare și socializare. Piedone au menționat că părinții trebuie să supravegheze copiii sub 10 ani și să colaboreze cu agenții de pază ai școlilor pentru siguranța acestora.

Celebrul primar al Sectorului 5 a rememorat propriile experiențe din copilărie, petrecute pe terenurile școlilor, subliniind importanța sportului și prieteniilor formate în acest mediu. El a promis că va vizita și el terenurile pentru a se bucura de amintirile din copilărie alături de noile generații de tineri sportivi.

„Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5! Și eu am fost elev și mi-am petrecut vacanțele de vară alături de prieteni, jucând fotbal în curtea școlii. De acolo am și cele mai multe amintiri frumoase.

Nu eram noi cei mai buni jucători, dar ne plăcea să ne credem Hagi, Popescu sau Duckadam. Era o modalitate perfectă să facem mișcare și să legăm prietenii! Așa că, dragi copii din Sectorul 5, vă anunț că de luni, 8 iulie, între 10:00 și 22:00, veți putea juca fotbal, baschet sau handbal pe terenurile de sport ale unităților de învățământ!

Este absolut normal să puteți utiliza terenurile de sport din școli și licee, mai ales acum, în vacanța de vară! Iar voi, dragi părinți, dacă aveți copii cu vârste de până la 10 ani, aveți obligația să-i supravegheați, pentru siguranța lor. Vă îndemn să apelați cu încredere la agenții de pază din școli, atunci când situația o cere!

Este important să îi încurajăm pe copii să facă mișcare, pentru o dezvoltare armonioasă! Și ca să-mi aduc aminte de copilărie, vă promit că vin și eu în curtea școlii, să-mi dați o pasă! Cu respect, Primarul Piedone”, transmite Piedone.