Pierce Brosnan își apără soția criticată pentru fizicul ei: „Îmi plac toate curburile corpului ei”

Pierce Brosnan,  celebrul actor pentru personajul ”James Bond”, nu lasă pe nimeni să se ia de soția sa. După ce a postat fotografii cu soția lui pe rețelele sociale, actorul irlandez a avut neplăcuta surpriză să descopere numeroase comentarii neplăcute. Mulți internauți au criticat-o pe soția actorului, sugerându-i chiar să recurgă la chirurgie estetică pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Într-o postare pe Instagram, ștearsă ulterior, actorul Pierce Brosnan a pus două fotografii cu el și soția, Keely Shaye Smith. Una din fotografii este cu cuplul în anii 1990 și a doua ceva mai recentă. Postarea a devenit rapid virală.

Dar comentariile referitoare la fizicul soției l-au iritat teribil pe actor. ”Îmi place fiecare curbură a corpului ei”, a declarat starul în vârstă de 69 de ani ca răspuns la aceste comentarii.

De asemenea, actorul a afirmat că soția lui este ”cea mai frumoasă femeie din lume, în special pentru că ea a dat naștere celor cinci copii ai noștri”. Actorul a mai precizat că ”în trecut am iubit-o pentru personalitatea ei, nu numai pentru frumusețe ei. Acum o iubesc și mai mult pentru că ea este mama copiilor mei. Sunt foarte mândru și încerc să fiu demn de dragostea ei”.

Pierce și Keely s-au întâlnit în anii 1990 și sunt căsătoriți din 2001. Împreună cu cinci copii: Paris, Charlotte, Dylan, Christopher și Sean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...