Pique își asumă public relația cu Clara, studenta cu care a înșelat-o pe Shakira. „Ea e Casio?”

Publicat: 26 ian. 2023, 12:32, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Pique își asumă public relația cu Clara, studenta cu care a înșelat-o pe Shakira.

Pique a postat pe Instagram prima poză de cuplu alături de Clara Chia Marti, studenta de 23 de ani cu care a înșelat-o pe Shakira. Mișcarea vine la câteva zile după ce cântăreața a lansat piesa în care îi ironizează pe amândoi și în care l-a acuzat pe Pique că a înlocuit un Rolex cu un Casio.

La această comparație s-au referit foarte mulți utilizatori Instagram, în cele 500 de mii de mesaje pe care le-a primit fotografia postată de Pique pe Instagram. În timp ce unii, foarte puțini, îi felicită pentru curaj, 90% dintre mesaje sunt de susținere pentru Shakira.

„Cine a venit să citească toate comentariile?; „Ce frumoasă e fiica ta”; „Shakira e de o sută de ori mai bună”; „Bucură-te cât durează. Și fiii tăi te văd pe Instagram”; „Cei infideli dau like la poza asta”; „Shakira din Ohio”; „Grație Shakirei îi cunoaștem pe clovn și pe Casio”; „Ea e Casio?”,

„Nimeni nu va fi mai presus de Shakira”; „La vârsta ta, ai fi putut să te maturizezi un pic. Te faci de râs. Ai doi fii pe care i-ai lăsat fără familie pentru un capriciu și nevoia de atenție”;

Numai infidelii dau like’./Nimeni nu o va întrece pe Shakira’./Cât timp credeți că va dura relația asta? Pariați acum!’, Dacă ea este cea oficială acum, atunci cine va ocupa rolul de „amantă”?”

„Karma știe toate adresele”; „Postul de amantă rămâne liber”; „Mai lipsește să meargă în Columbia în luna de miere”; „Ea e fata căreia îi place gemul de căpșuni?” – acestea au fost doar câteva dintre miile de mesaje lăsate de oameni din toată lumea în dreptul selfie-ului.

Cum și-a dat Shakira seama că Pique are amantă

Shakira a devenit suspicioasă în ceea ce privește o eventuală aventură a lui Gerard Pique după ce a descoperit că borcanul cu dulceața ei preferată fusese desfăcut.

Acest lucru i s-a părut complet bizar, căci doar ea consuma acea dulceață, întrucât nici fotbalistul și nici copiii nu se apropiau de ea. De aici și comentariile unor fani în privința gemului de căpșuni.

Versurile Shakirei despre Pique: „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Piesa Shakirei despre despărțirea de Gerard Pique, după 12 ani, a devenit virală, adunând peste 200 de milioane de vizualizări în doar câteva zile, un nou record pentru platforma de streaming YouTube.

„Ești atât de diferit încât nici măcar nu te pot recunoaște/Eu fac cât două de 22 / Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo /Ai schimbat un Rolex cu un Casio/ Tu mergi repede, ia-o mai încet / Mergi mult la sală, dar antrenează-ți și creierul un pic.”, sunt o parte din versurile care fac referință directă la Gerard Pique.

La scurt timp de la lansarea piesei, Shakira a vorbit despre semnificația piesei.

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi.”, a scris Shakira, pe Instagram.