Pizza cu căpșune; un estonian zice că e cea mai bună

Un profesionist în preparatul de pizza, estonianul Adam Rang de la Strawberry Pizza, a stârnit un adevărat scandal, după ce a postat pe Twitter o pizza cu căpșune. Acuma, desigur, pizza, un preparat pentru toate lumea și toate buzunarele, se face în multe feluri și cu multe produse.

Există o adevărată cultură a pizzei. Și ea, pizza, e considerată o operă de artă, mai ales de italieni. În ultima vreme, mai mulți profesioniști au încercat să impună pe piață pizza cu fructe. Unii consumatori s-au arătat încântați, dar cei mai mulți au sărit, iritați, să strige că e bătaie de joc.

Dar nicio pizza cu niciun fruct nu a stârnit, ca acum, pizza cu căpșune, sictirul și mânia italienilor. Căci, să vorbești în Italia și, mai ales, la Napoli despre pizza cu căpșune, e ca și cum ai vorbi în casa spânzuratului despre funie și săpun.

Adam, cel cu pizza cu căpșune, își cere scuze italienilor, dar dă asigurări că această varietate de pizza e cea mai bună. Conține brânză, pastă de roșii, căpșune. Și, dacă unii spun că ar trebui să se renunțe la tradiție și să se dea undă verde noului, cei mai mulți spun că e dezgustătoare această pizza cu căpșune. Și că un asemenea afront adus produsului consacrat, pizza, este de neiertat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...