Plătește sigur și ușor cu paysafecard în cazinourile din  România

Publicat: 08 apr. 2024, 22:21, de Publyo.ro, în Advertoriale , ? cititori
Plătește sigur și ușor cu paysafecard în cazinourile din  România

Paysafecard este o metodă populară de alimentare a conturilor de jucători în cazinourile online, fiind acceptată în 28 dintre cele mai renumite platforme de jocuri de noroc din țară. Cele mai bune cazinouri cu paysafecard în România le găsești pe lista cu site-urile de încredere. Alegerea acestei metode de plată este garantată pentru siguranță și fiabilitate.

Metodă de plată acreditată în cazinouri licențiate 

Cazinourile online licențiate optează doar pentru modalități de plată testate și sigure. Utilizarea paysafecard în cazinouri este facilitată de sistemul său independent de fiecare platformă în parte. Este o metodă de plată cash, care evită tranzacțiile online, folosind coduri preplătite, de aceea este o metodă sigură și practică.

Pentru a putea opera pe platformele online, paysafecard a obținut o licență de funcționare emisă de ONJN, exact așa cum se întâmplă pentru cazinourile din țară. Metoda paysafecard este preferată pentru că oferă o soluție rapidă și sigură pentru alimentarea conturilor de jucători în cazinourile online, fiind similară cu un card preplătit online, dar folosind un cod unic de 16 cifre.

Top 5 cazinouri cu paysafecard în România:

 1. WinBoss – cel mai bun cazinou cu paysafecard în România.
 2. Luck Casino – ofertă senzațională de jocuri cu multiplicatori.
 3. Mr Bit – cazinou internațional cu ofertă consistentă de jocuri de noroc
 4. Vlad Cazino – jocuri de noroc de la 53 de furnizori diferiți 
 5. Unibet – mize bune la declanșarea funcțiilor jackpot la jocuri 

De ce este atât de populară această metodă în România? Pentru că paysafecard oferă o soluție sigură și comodă, dar mai ales discretă, fără tranzacții bancare sau furnizarea informațiilor personale. Dintre cazinourile licențiate din țară, 96% acceptă această metodă de plată. Pe site-urile cazinourilor, metodele de plată sunt evidențiate prin logo-uri, iar opțiunea de depunere este situată în partea dreaptă sus a paginii. 

Cum funcționează paysafecard în cazinourile online

Pentru a face o depunere cu paysafecard, trebuie să ai un cod prepay, pe care îl achiziționezi de la furnizori autorizați. Cel mai comod este că cauți stațiile SelfPay, pe care le identifici în orice market sau mall. Paysafecard funcționează ca un card online preplătit, fiind alimentat și apoi folosit pentru plăți la cazinourile online. 

Alimentarea se poate face la stațiile de plată, dar și prin aplicație, primind un cod de plată unic. Pentru clienții fideli, este disponibilă și aplicația paysafecard, cu avantaje suplimentare și descărcare gratuită din magazinul de aplicații. Metoda de plată este ideală pentru cei care caută o modalitate rapidă și sigură de a juca în cazinouri online atât în România, cât și în alte țări europene.

Cum joci online cu bani cash:

 1. Identifică o stație de plată în cel mai apropiat marker.
 2. Selectează de pe ecran paysafecard, alimentează și primește codul din 16 cifre
 3. Deschide contul de cazinou, apasă butonul Depunere
 4. Selectează metoda de plată paysafecard din opțiunile de plată
 5. Introdu codul de 16 cifre, iar contul tău de jucător este alimentat 

La cazinourile online, pentru alimentarea soldului, introduci codul paysafecard în secțiunea de depunere, asemenea unui card de debit. Configurarea unui cont la un cazinou online este simplă dacă nu ai deja unul. Diferența față de plata cu cardul online este evidentă, evitându-se riscul de a cheltui peste limita convenită. 

Pentru a face o depunere într-un cazinou online cu paysafecard, trebuie mai întâi să ai un cont la un astfel de cazinou sau să verifici disponibilitatea acestei metode de plată. Apoi, selectezi metoda de plată paysafecard și introduci suma dorită, urmând să introduci codul preplătit pentru a finaliza depunerea. Prin paysafecard, gestionarea eficientă a bugetului devine posibilă, oferind o alternativă sigură și practică pentru plățile online la cazinou.

Două modalități de plată

Pentru cei care evită aplicațiile și preferă o abordare mai tradițională, se poate achiziționa un cod de 16 cifre de la stațiile de plată, fără a fi necesare date personale, cont bancar sau card de credit, dar cu o limită maximă per tranzacție de 200 lei și posibilitatea de a apărea comisioane. Evitarea acestor comisioane este posibilă prin crearea unui cont paysafecard, care permite gestionarea mai eficientă a plăților online.

Pentru cei care aleg înregistrarea, avantajele sunt considerabile, incluzând o procedură simplă și gratuită de înregistrare, posibilitatea de a gestiona mai multe coduri preplatite paysafecard și o mai mare flexibilitate în plăți. Ai avantaje extinse precum limite mai mari ale tranzacțiilor sau comandarea unui card Mastercard paysafecard, deci un mai bun control al finanțelor

Retragerea banilor

În România, retragerile cu paysafecard nu sunt posibile, însă poți folosi cardurile tradiționale de credit pentru aceste operațiuni sau poți comanda un paysafecard Mastercard. Acesta poate fi utilizat oriunde este acceptat Mastercard. Poți retrage folosind cardul paysafecard. Comisionul anual pentru acest card este de 9,90 euro și poate fi alimentat direct din contul paysafecard. Este o soluție versatilă și convenabilă pentru plățile online și offline.

Avantajele folosirii paysafecard

Paysafecard oferă siguranță și avantaje remarcabile pentru alimentarea contului de jucător. Plata este discreționară, fără a necesita verificarea metodei de plată și fără expunerea datelor personale. Stațiile de plată sunt accesibile, iar depunerile sunt limitate, permițând controlul asupra bugetului dedicat distracției în cazinou.

 • Discreție la depunerea banilor online
 • Siguranță, fără a folosi date personale
 • Control mai strict al bugetului de joc
 • Metodă acceptată în 96% din cazinourile online românești

Paysafecard pune la dispoziția clienților două modalități simple și eficiente de plată online, adaptate atât utilizatorilor care preferă să nu descarce aplicația, cât și celor care o utilizează frecvent. Opțiunile sunt create pentru a satisface nevoile atât ale clienților pasageri, cât și ale celor fideli. Se folosește simplu, fără complicații și este disponibil și în alte țări.

Autor
O singură platformă. Soluția completă pentru strategia ta de conținut online vezi toate articolele