Vrei să fii plătit ca să dormi? Cum poți deveni Specialist în Somn pentru 800 de euro pe lună

Job-ul visurilor tale tocmai a devenit realitate: acum ai șansa să fii plătit ca să dormi! Iată cum poți deveni Specialist în Somn pentru un salariu lunar de 800 de euro!

Rolul principal al unui Specialist în Somn va fi să încerce produsele Emma. Pe lângă testarea și utilizarea tuturor produselor trimise de brand, acesta/aceasta va fi responsabil(ă) cu împărtășirea experiențelor și a opiniilor în social media, astfel încât compania să-și poată îmbunătăți continuu produsele. Inițiativa a fost lansată de Emma ca urmare a deschiderii biroului său din București, al șaselea său birou la nivel mondial.

Care sunt criteriile de selecție

Oricine poate aplica dacă îndeplinește cerințele de mai jos. Nu trebuie neapărat să ai experiență în domeniul sănătății sau să studiezi somnul, dar e esențial să:

  • Ai peste 18 ani
  • Fii creativ
  • Utilizezi frecvent rețelele sociale
  • Iubești somnul

Cei interesați trebuie să completeze formularul de înregistrare și să înregistreze un videoclip de prezentare care explică „De ce ar trebui să devin noul Specialist în Somn al Emma” și să se înregistreze până la 15 februarie la acest link.

Videoclipul înregistrat trebuie să fie vertical (format portret) și să dureze maxim 60 de secunde.

Credem că o zi grozavă începe după un somn bun, așa că ne dedicăm dezvoltării celor mai bune soluții și tehnologii capabile să „trezească” în clienții Emma cea mai bună versiune a lor”, a spus Dr. Dennis Schmoltzi, Co-fondator și CEO Emma – The Sleep Company, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere la nivel global.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...