PNL l-a lansat oficial pe George Tuță drept candidat pentru Primăria Sectorului 1. ”Astăzi este vorba despre încredere”

Publicat: 08 apr. 2024, 20:56, de Filon Stan, în POLITICĂ , ? cititori
PNL l-a lansat oficial pe George Tuță drept candidat pentru Primăria Sectorului 1. ”Astăzi este vorba despre încredere”
PNL l-a lansat oficial pe George Tuta drept candidat pentru Primaria Sectorului 1

Partidul Național Liberal l-a lansat astăzi în mod oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 1 pe George Tuță. La eveniment s-a aflat și liderul PNL, Nicolae Ciucă, dar și alți liberali de seamă.

PNL l-a lansat luni în mod oficial pe George Tuță drept candidat pentru Primăria Sectorului 1, susținut și de PSD. La eveniment a participat și liderul liberal Nicolae Ciucă, care a vorbit despre încredere.

PNL l-a lansat oficial pe George Tuță drept candidat pentru Primăria Sectorului 1

„Astăzi e vorba despre încredere. Nu știu dacă mi-a citit gândurile dl George Tuță, dar primul lucru de care vă vorbesc e incredere. La filiala PNL Sector 1 se desfășoară o activitate care trebuie să genereze încredere, să dobândească încrederea, și aceasta trebuie să fie încrederea în liderul filialei și în echipa de conducere a filialei S1, trebuie să fie un drum cu două sensuri”, a spus Nicolae Ciucă.

„Ca militar, dincolo de ce înseamnă partea aceasta formală a camaraderiei și respectului, cel mai important e ca indiferent de situație și există încredere, în camarad, în coeziune, în unitatea de acțiune a oricărei structuri, oricărei tip de structură militară. Și nu poti să funcționezi și să urmărești un obiectiv dacă nu există această încredere. La fel trebuie sa se întâmple și aici”, a mai completat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă i-a reamintit lui George Tuță că Sectorul 1 al Capitalei nu este un sector oarecare. Liderul PNL le-a transmis membrilor PNL Sector 1 că au obligația să refacă acest sector să fie ”Capitala Capitalei”.

„De accea trebuie sa faceți în așa fel încât cetățenii, să le meritați încrederea lor, că Sectorul 1 nu este un sector oarecare. Știu că de-a lungul timpului s-a folosit această sintagma de apreciere: S1 e capitala capitalei. Trebuie să munciți astfel încât S1 sa redevină capitala Capitalei. La rândul meu, am încredere in faptul că filiala Sector 1 sub conducerea lui George Tuță va face ca odată ce veți câștiga primăria să schimbați toată această imagine total nepotrivită și total nerealistă in comparație cu ce a fost o data filiala Sectorului 1“, a zis Ciucă.

„Sunt convins că George Tuță nu are nevoie de o prezentare anume, se prezintă prin faptele sale activitatea sa parlamentară, politică, este un om politic tânăr, un om politic ce și-a asumat o serie întreagă de proiecte la nivelul Parlamentului României. Este o voce, aș putea spune, o voce de care avem nevoie, critică când e nevoie, este o persoană ce-și asumă obiective, este de asemenea o persoană care nu are liniște până în momentul în care nu vede ca ce a promis se și intamplă“, a mai zis Nicolae Ciucă.

Iată lista cu care PSD-PNL participă la alegerile locale din Capitală, din ce se știe până acum: George Tuță (PNL) – Sectorul 1; Rareș Hopincă (PSD) – Sectorul 2; Robert Negoiță (PSD) – Sectorul 3; Daniel Băluță (PSD) – Sectorul 4; Adrian Vigheciu (PSD) – Sectorul 5; Ciprian Ciucu (PNL) – Sectorul 6.