Poliția a ajuns bătaia de joc a infractorilor la Giurgiu

Incidentele în care sunt implicați polițiști sunt tot mai dese la Giurgiu. Și nu este vorba despre incidente în care Poliția să își arate profesionalismul, ci despre tot mai dese ocazii în care polițiștii sunt motiv de ”bășcălie”.

A trecut ceva mai mult de o lună de când semnalam un incident în care un echipaj de Poliție din Giurgiu lovea un biciclist și pleca mai departe ca și cum nimic nu se întâmplase și polițiștii din Giurgiu ajung din nou în prim-plan.

Mai întâi, printr-o ”ispravă” a unui tânăr instituționalizat într-o școală specială, care s-a filmat (tare mândru) dansând pe o mașină de Poliție. Interesant este că polițiștii erau chiar în școala specială, vorbindu-le elevilor despre… conduita preventivă. În timp ce oamenii legii îi învățau pe elevi cum să se ferească de infractori, unul din ei devenea vedetă pe Tik Tok, filmându-se dansând pe autospeciala Poliției.

@boykaboyka3290

♬ sunet original – boyka nicolas

Dar incidentul din municipiu nu este singular; tot pe Tik Tok apare un alt filmuleț, realizat într-o secție de Poliției rurală. Mai exact, în deja celebra comună giurgiuveană Clejani, un adevărat focar de infracționalitate din județ.

@entertainmentromania

#foryou #pentrutine #Allin #feraru

♬ original sound – Entertainment Romania

Dar incidentul din municipiu nu este singular; tot pe Tik Tok apare un alt filmuleț, realizat într-o secție de Poliției rurală. Mai exact, în deja celebra comună giurgiuveană Clejani, un adevărat focar de infracționalitate din județ.

Asta nu îi împiedică pe câțiva romi din comună să plece cu sorcova prin sediul secției de Poliție și, evident, să se filmeze și să devină vedete pe Tik Tok. Reacția polițistului prezent la acel moment în secție? De milioane: pur și simplu, fuge din sediu!

Sigur că astfel de incidente par hilare, însă, puse la cap și luând în calcul faptul că polițiștii giurgiuveni sunt tot mai des subiect de ”caterincă” este foarte clar că la Giurgiu lucrurile sunt total scăpate de sub control, iar oamenii chiar au de ce să se teamă când vine vorba despre cei care ar trebui să asigure ordinea și liniștea publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...