Poliția a găsit 53 kg de trufe negre fără acte în mașina unui bărbat. Cum a fost prins acesta

Oamenii legii din Neamț au găsit în maşina unui bărbat de 32 ani, din judeţul Alba, trufe în valoare de 91.000 lei, pentru care nu a putut prezenta documentele de provenienţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ a declarat, luni, că bărbatul a fost oprit pe drumul naţional 12 C, în localitatea Ticoş Floarea, după ce maşina a fost înregistrată cu 97 kilometri pe oră, pe un sector cu limita de 50 kilometri pe oră.

“În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au descoperit 53,58 kilograme de trufe negre, pentru care cel în cauză nu deţinea documente legale de provenienţă, existând suspiciunea sustragerii acestora din fondul forestier naţional. Trufele, în valoare de aproximativ 91.000 lei, au fost ridicate de poliţişti şi predate specialiştilor din cadrul Direcţiei Silvice Neamţ”, a declarat, într-un comunicat de presă, subinspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de furt al oricăror produse specifice ale fondului forestier naţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole