Poliţia de Frontieră: 7.648 de cetăţeni ucraineni au intrat duminică în România, în scădere faţă de ziua precedentăț

Poliția de Frontieră anunță că, duminică, în România, 7.648 de cetăţeni ucraineni au intrat în țară, în scădere faţă de ziua precedentă.

”În data de 01.05.2022, în interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 107.432 de persoane, dintre care 7.648 de cetăţeni ucraineni (în scădere cu 27,6% faţă de ziua precedentă). Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în România 3.880 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 36,7%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 1.797 cetăţeni ucraineni (scădere cu 26,2%).”, a transmis luni Poliţia de Frontieră.

De la declanşarea acestei crize, până la data de 01.05.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 836.521 cetăţeni ucraineni.

În continuare, controlul de frontieră la intrarea în România  prin punctele de trecere a frontierei se derulează cu operativitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei naţionale şi comunitare.

”Măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei au fost dispuse şi la graniţa terestră,  fiind suplimentate echipajele care derulează misiuni în zonele de responsabilitate. Se acţionează în sistem integrat cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, în vederea unui schimb operativ de date şi informaţii, precum şi de adoptare în comun a măsurilor necesare pentru gestionarea cazurilor apărute”, a ma transmis instituţia citată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...