Poliția din Dubai se modernizează cu Tesla Cybertruck. Elon Musk reacționează

Publicat: 17 iun. 2024, 17:26, de Mariana Olteanu, în Internațional , ? cititori
Poliția din Dubai se modernizează cu Tesla Cybertruck. Elon Musk reacționează

Comandamentul general al poliției din Dubai din Emiratele Arabe Unite (EAU) a anunțat recent adăugarea unui Cybertruck Tesla complet electric la flota sa de patrulare de lux a poliției turistice, anunță NDTV.

Tesla Cybertruck intră în serviciul Poliției Turistice din Dubai

Anunțul a fost făcut chiar de către poliția din Dubai pe platforma X.  Aceștia au postat și câteva poze de-a dreptul impresionante cu Tesla Cybertruck. Din imagini se poate observa că mașina este în nuanțe de verde și alb pentru a se potrivi cu actualele nave de poliție ale țării. Mai mult, pe capotă se poate observa sigla poliției din Dubai.

„Comandamentul general al poliției din Dubai a adăugat Tesla Cybertruck, mașina electrică modernă cu un design futurist, la flota sa de patrulare de lux de poliție turistică”, a scris poliția din Dubai.

Elon Musk reacționează

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a reacționat și el la postare și a scris „Cool”, adăugând câteva emojiuri.

Tesla Cybertruck devine parte din legendara colecție de vehicule de patrulare din Dubai

Cybertruck se alătură colecției impresionante de vehicule de patrulare de înaltă performanță a poliției din Dubai, inclusiv nava amiral Bugatti Veyron, Lamborghini Urus Performante, Aventador, Audi R8 Coupe V10, Bentley Continental GT, McLaren MP4-12C, Aston Martin One-77, Mercedes-AMG GT63. S și ​​Maserati GranTurismo.